Ponujamo vam dva ekskluzivna paketa:

Odločite se lahko za nakup visoko zmogljive in zanesljive toplotne črpalke Mitsubishi Electric, ki zagotavlja največjo mero toplote z najnižjo porabo energije. Tih, učinkovit in okolju prijazen ogrevalni sistem omogoča uporabnikom enostaven nadzor na daljavo, ki v vaš dom prinaša udobje in varčno bivanje. Preverite ponudbo toplotnih črpalk svetovno priznanega japonskega proizvajalca Mitsubishi Electric, ki omogočajo pripravo sanitarne vode za gospodinjsko rabo ter pripravo ogrevalne vode za ogrevanje objekta. Varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi Eko sklad, pri katerem vam za toplotne črpalke uredimo tudi subvencijo.

V posebnem paketu vam ob nakupu toplotne črpalke Mitsubishi Electric nudimo tudi zložljivo električno kolo Xplorer za le 5 EUR.

V kolikor razmišljate o nakupu toplotne črpalke izpolnite kontaktni obrazec z vašimi podatki. Strokovnjaki vam bodo pripravili informativno ponudbo in vam prijazno pomagali izbrati pravi paket ugodnosti.

Sončna elektrarna in toplotna črpalka skupaj predstavljata popolno energetsko samooskrbo gospodinjstva. Na področju izgradnje sončnih elektrarn imamo vso potrebno znanje in izkušnje pri načrtovanju, sami izgradnji ter svetovanju. Visoko usposobljen kader bo v fazi načrtovanja poskrbel za optimalno kW moč vaše elektrarne, ki zagotovi najvišji izkoristek, najvišje donose in posledično zadovoljne investitorje.

Za popolno energetsko samooskrbo vašega gospodinjstva izberite KOMPLET ZA VZET s sončno elektrarno na ključ in Mitsubishi Electric toplotno črpalko, ob tem pa prejmite zložljivo električno kolo Xplorer in 3,5 kW klimatsko napravo AUX, skupno le za 5 EUR.

V kolikor razmišljate o kombinaciji toplotne črpalke in sončne elektrarne izpolnite kontaktni obrazec z vašimi podatki. Strokovnjaki vam bodo pripravili informativno ponudbo in vam prijazno pomagali izbrati pravi paket ugodnosti.