SLO ENG

PILING MALINA 200g

Malinov piling za nego kože poskrbi za svilnato mehko in pomlajeno kožo. Odpravlja listast videz, spodbuja cirkulacijo in pospeši tvorbo kolagena. Spletna trgovina Malinca je dobila ime po slastnih malinah, ki jih vse članice ekipe obožujemo. Maline niso le jagodičevje slastnega in prijetnega okusa, ampak so plodovi odlični tudi za nego kože. Maline med drugim vsebujejo veliko biotina, ki vsebuje žveplo, le-to pa je pomembno za prožno in napeto kožo.

Cena (kom.) 15,99 €

Dostava: 2,99 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

"Malinov piling za nego kože poskrbi za svilnato mehko in pomlajeno kožo. Odpravlja listast videz, spodbuja cirkulacijo in pospeši tvorbo kolagena.

Spletna trgovina Malinca je dobila ime po slastnih malinah, ki jih vse članice ekipe obožujemo. Maline niso le jagodičevje slastnega in prijetnega okusa, ampak so plodovi odlični tudi za nego kože. Maline med drugim vsebujejo veliko biotina, ki vsebuje žveplo, le-to pa je pomembno za prožno in napeto kožo.

Malinov piling je namenjen negi telesa. Peške poskrbijo za učinkovito čiščenje kože, spodbudijo cirkulacijo in pospešijo tvorbo kolagena. Piling je nežen in je namenjen vsem, ki ne marajo grobih pilingov s solnimi in sladkornimi kristali.

Koža po uporabi je svilnato mehka, pomlajena, prožna, sijoča, tonizirana in voljna. Učinki so vidni že po prvi uporabi.

Za prijeten vonj kože kot tudi vonj med nanašanjem bo poskrbela še prijetna malinova aroma, ki kožo prijetno odišavi. Vonj maline še dodatno razvaja vse čute in izboljšuje razpoloženje.

Malinov piling je narejen iz posebnega naravnega gela, ki se v stiku z vodo spremeni v mlečno kremasto emulzijo. Piling je idealen za odpravljanje lisastega in pustega videza kože in se priporoča vsem z občutljivo kožo.

Uporaba malinovega pilinga za telo:

Piling v dlani zmešamo z vodo in ga nanašamo na navlaženo kožo. Z manj dodane vode bo piling bolj grob, v nasprotnem primeru pa nežnejši. Na telo ga nanašamo s krožnimi gibi in pazimo, da ne pride v stik z očesno sluznico. Več časa posvetimo komolcem, kolenom, petam in vsem ostalim delom telesa, kjer je koža najbolj trda. Speremo ga s tekočo vodo ali z mokrimi brisačkami.
Sestavine: malinove peške, aroma maline, naravni gel."


Sestavine: malinove peške, aroma maline, naravni gel.