SLO ENG
Trgovina Oven Lepota in zdravje Naravna kozmetika BIO KAKAVOVO MASLO V PLOŠČICI 60g

BIO KAKAVOVO MASLO V PLOŠČICI 60g

Bio hladno stiskano kakavovo maslo lahko uporabljate za masažo, kot kremo za preprečevanje suhe srbeče kože in suhih, razpokanih ustnic.

Cena (kom.) 10,99 €

Dostava: 2,99 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Bio hladno stiskano kakavovo maslo lahko uporabljate za masažo, kot kremo za preprečevanje suhe srbeče kože in suhih, razpokanih ustnic. 

Bio hladno stiskano kakavovo maslo lahko uporabljate za masažo, kot kremo za preprečevanje suhe srbeče kože in suhih, razpokanih ustnic. S kakavovo ploščico se lahko namažemo po telesu, najbolje tik po prhanju ali kopanju, ko se bo maslo najlepše topilo. V kožo ga vtrite z masažnimi gibi.

Rahlo dišeče kakavovo maslo je posebej priporočljivo uporabljati poleti, ker odlično vlaži in regenerira kožo, da je po sončenju oziroma izpostavljenosti soncu le-ta negovana, mehka in prožna. Odlično je tudi po sončenju v primeru, ko nas sonce nekoliko preveč opeče.

Kakavovo maslo nima UV faktorja, a je zelo dobrodošla nega za kožo, ki potrebuje dodatno vlago in razvajanje, še posebej ko je izpostavljena soncu ali drugim vremenskim vplivom, ki bi jo lahko izsušili ali poškodovali.

Kakavovo maslo je tako idealno za nego kože na morju.

Več o kakavovem maslu si lahko preberete v članku Kakavovo maslo - božansko živilo z aromatičnim vonjem.

Uporaba bio kakavovega masla 

Je v obliki masažne ploščice in zato enostaven za uporabo. Z njim se lahko na namažemo takoj po sončenju ali zvečer po tuširanju. Prav tako pa ga lahko uporabimo skupaj s kremo z zaščitnim faktorjem med sončenjem. Izogibajte pa se sončenju med 12 in 16 uro!

Ni primerno za oralno uporabo. Izdelek NI testiran na živalih.

Sestavine: Theobroma Cacao Seed Butter iz 100% biološke pridelave. 

Neto količina: 60g