SLO ENG
Trgovina Oven Električna energija Pametna LED industrijska razsvetljava

Glavne karakteristike sistema pametne LED razsvetljave proizvajalca Digital Lumens:

Pametna LED industrijska razsvetljava

Nudimo vam pametno LED razsvetljavo za vaše poslovne, skladiščne, industrijske, kmetijske in tovarniške objekte. Digital Lumens ponuja sistem pametne LED razsvetljave, ki dokazano zmanjša porabo električne energije za razsvetljavo do 95 %. Digital Lumens LED svetila, z integrirano inteligenco in celovitostjo sistema, zagotavljajo visoko kakovostno svetlobo, takrat ko je to potrebno.

Zahtevo za ponudbo lahko oddate preko spodnjega obrazca.

Dovolim, da registrirano podjetje Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o., zbira, uporablja, hrani in obdeluje moje osebne podatke v marketinške in komunikacijske namene, za komuniciranje ponudb, aktualnih ugodnosti in ostala dejanja, vezana na klubsko kartico Oven. V skladu s tem se strinjam, da mi podjetje Oven Elektro Maribor Oven do moje odjave oz. maksimalno 5 let pošilja, največ 2-krat na mesec, spletne novice o Klubu Oven (vabila na dogodke, novosti in aktualne zadeve, vezane na Klub), Oven izdelkih ter ostalih storitvah podjetja Oven Elektro Maribor, glede na izpolnjene podatke (funkcija v podjetju in panoga). Pred potekom teh 5 let lahko soglasje kadarkoli umaknem s klikom na povezavo ODJAVA v vsaki poslani e-pošti, na elektronski naslov info@oven-emb.si in po telefonu 02 2200 782. Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o., mi zagotavlja, da so moji podatki Hranjeni v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov ter da sem kadarkoli upravičen/-a od upravljalca zahtevati dostop do mojih osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Za zahtevek slednjega je potrebna ustrezna legitimacija z osebnim dokumentom. Prav tako sem opravičen/-a do ugovora obdelave osebnih podatkov ter do prenosljivosti osebnih podatkov. Oven Elektro Maribor, proizvodnja elektrike in obnovljivi viri energije, d.o.o., je zavezan k zelo natančno določenim pravilom in pogodbenim določilom o varovanju osebnih podatkov. Moji osebni podatki nikoli ne bodo uporabljeni v kakršenkoli drug namen ali posredovani tretjim osebam, tehnično pa je poskrbljeno tudi za to, da so varno hranjeni. V kolikor smatram, da podatkov ne obdelujejo v skladu s poslanim soglasjem, lahko vložim pritožbo ali prijavo pri za to ustreznem informacijskem pooblaščencu.

Za ceno zahtevajte ponudbo. V kratkem vas bo kontaktiral svetovalec.
Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Temeljne značilnosti Digital Lumens sistema so:

 • pametna LED svetila,
 • brezžična povezava,
 • centralizirani nadzor.

Možnosti namestitve Digital Lumens svetil v:

 • skladišča,
 • proizvodnje,
 • hladilnice,
 • logistične centre,
 • distribucijske centre,
 • kmetijske objekte,
 • trgovine,
 • parkirne hiše,
 • športne objekte itd.,

Digital Lumens pametna LED razsvetljava je nameščena že v več kot 45 državah po svetu, na več kot 47.000.000 m² komercialnih in industrijskih površinah.