Električno kolo ESPERIA 1281

Zložljivo kolo Esperia 1280 s pogonom na sprednjem kolesu omogoča enostavnejšo vožnjo po pretežno ravninskih delih vozišč, uporabo na barkah za vsakdanja opravila na kopnem, avtodomih za hitre obiske mest in znamenotosti. Baterija na zadnjem delu in motor na prednjem pestu omogočata prijeten in uravnotežen občutek vožnje. V-tip zavore na kolesu zagotavljajo ustavljanje povsod, za lažjo vožnjo navkreber pa je na kolo nameščen 6-prestavni Shimano sistem.

Cena:


1.042,00 €
Deli s prijatelji:


NA ZALOGI Predviden rok dostave: 3-5 dni

Kolesa Esperia imajo vodilni položaj v regiji in so poznana po vsej Evropii. Znamka izstopa po kakovosti, dizajnu in italijanskih inovacijah po zelo konkurenčnih cenah. 

Široka paleta produktov je omogočena zaradi lastnega proizvodnega procesa. Skupina Esperia v celoti nadzoruje proizvodni proces in spremlja ukrepe za zagotvljanje kakovosti izdelka v skladu s spoštovanji okolja. Evropska kvaliteta po dostopnih cenah.

Esperia je eno redkih evropskih podjetij, ki uporablja svoj notranji testni laboratorij za vse izdelke v skladu z evropskimi standardi. Laboratorij so v poslovni proces uvedli leta 2006 v sodelovanju z ITI Maligani iz Vidma. S tem je Esperia postavila standarde sodobnega razvoja koles v svojem cenovnem razredu

  • Okvir kolesa: Aluminij
  • Velikost koles: 20''
  • Prestave Shimano: 1x6

100% garancija na zadovoljstvo
Nagrajujemo zvestobo
Možnost vračila izdelkov
Plačilo s karticami in Pay Pal sistemom

Ne spreglejte

-47,53%

Električno kolo mini Xplorer

629,10 €
1.199,00 €

Električno kolo Askoll EB Zložljivo 20''

1.190,00 €

Zložljivo kolo S-BIKES F50e 20"

1.169,00 €