Začetni komplet za pametni dom

Idealni začetni komplet za pametni dom vsebuje: visoko ločljivo brezžično širokokotno kamero (Full HD Wi-Fi fisheye camera) z dvema senzorjema za vrata/okno, pasivni infrardeč (PIR) senzor gibanja, senzor temperature in vlažnosti zraka. Lahko vidi, zaznava in zavaruje vaše premoženje in vam takoj prikaže stanje in dogodke okoli vaše hiše v realnem času. S pomočjo brezplačnega programa EdiLife pa lahko nadzorujete vsako aktivnost v vašem domu, ko vas ni tam.

Cena:


159,00 €
Deli s prijatelji:


NA ZALOGI Predviden rok dostave: 2-3 dni

Opis

Komplet je preprosto najboljši od vseh popolnih kompletov senzorjev za pametni dom. 

Avtomatizacija vašega doma s kompletom za pametni dom, ki si ga lahko privoščite.
Univerzalna združljivost s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom, tako da vam ni potrebno montirati še enega domačega središča ali zvezdišča za upravljanje vaših pametnih naprav. Enostavno priključite senzorje, ki se avtomatsko povežejo z enoto in pustite, da program poskrbi za ostalo. Oddaljen nadzor, natančno zaznavanje sprememb v okolju in takojšnje obveščanje z alarmi.

S širšim kotom pogleda kot običajne Wi-Fi kamere lahko širokokotna kamera pokrije vaša vhodna vrata, garažna vrata ali celo sobo brez nenadzorovanih slepih lis. V primerjavi z instalacijami drugih kamer na trgu nudi ta komplet ne le cenejše naprave, več pomnilniških kapacitet in pasovne širine – ampak zagotavlja več udobja pri delu z različnimi okoljskimi senzorji, ki sočasno nadzorujejo in varujejo vaše premoženje. Naprava učinkovito deluje ne glede na to, ali živite v majhnem stanovanju ali razkošni vili.

 

Takojšnji alarm pri odprtju ali zaprtju vrat ali oken

Vgrajeno magnetno stikalo idealne ploske oblike za uporabo pri ozkih podbojih vrat in oken deluje z 2.4G RF brezžično povezavo in se poveže v vaše obstoječe domače Wi-Fi omrežje.

Poskrbite, da so vaša vrata in okna zaprta, tako da hišni ljubljenčki ne morejo zbežati in da so vaše dragocenosti varne, saj lahko senzorje uporabite tudi na vratih in predalih omar.

S pomočjo pametnega kompleta boste z video opozorilom obveščeni, ko vaši ljubljeni pridejo domov ali pa dom zapustijo. Nobenih skrbi, ali ste pustili zadnja vrata le priprta ali stransko okno ponoči odprto, saj lahko prejemate takojšnja opozorila, če se vrata ali okna odprejo s pomočjo zunanje sile.

 

Za natančno in avtomatsko zaznavanje

Pasivni infrardeči (PIR) senzor gibanja je zelo natančen senzor, ki zaznava gibanje s pomočjo infrardečega sevanja, ki ga povzročajo temperaturne spremembe – na primer, če gre oseba ali žival mimo njega – in pošlje takojšnje obvestilo na vaš pametni telefon. Zasnovan je bil za zaščito vašega doma pred vsiljivci in preprečuje lažne alarme kot so premikanja senc, cestnih svetilk ali vej, ki se premikajo v vetru.

 

Omogoča večje udobje doma za vaše ljubljene

Dvojni senzor temperature in vlage vas obvešča o mikroklimatskih spremembah v vašem okolju. Ljudje pogosto spremljajo dnevne vremenske napovedi zaradi pravilne izbire oblačil za toplo ali hladno vreme na prostem, a ne vedo dosti o notranjih pogojih.

Z večjim poznavanjem nivojev notranje temperature in vlažnosti zraka se lahko doma počutite precej bolj udobno in družino obvarujete pred neugodjem ali obolenji, ki jih povzročajo suh zrak ali vlaga. Notranji senzor je odlično orodje za nadzor in upravljanje temperature in vlažnosti zraka v vašem domu.

Senzor se zlahka pritrdi v vsak prostor, v katerem sta zaradi preprečitve škode na stvareh pomembna temperatura in vlažnost zraka. S tem senzorjem lahko zaščitite rastline, usnje, igrače in računalnik, komunikacijske naprave ali uporabniško elektroniko.

Komplet deluje z brezplačnim programom EdiLife za zagotavljanje pogledov v živo in obveščanja v realnem času o dogodkih, ki so sprožili senzorji. Dodatno ponuja program EdiLife nabor drugih koristnih pripomočkov, kot so avtomatska obvestila, dnevnik video posnetkov in dogodkov in po podobno.

Posneti podatki se lahko shranjujejo neposredno na microSD, SDHC, NAS, Google Drive ali Dropbox – prilagodljive možnosti za vaše hranjenje video posnetkov v programu ali na lokalnem pomnilnem mediju.

Tehnične podrobnosti

Lastnosti kompleta za pametni dom

• 180˚ panoramski pogled brez omejitev in belih lis.
• Vgrajen senzor za udoben, varen in pripraven dom.
• Deluje preko vašega Ei-Fi omrežja. Združen z 2.4 G RF večnamenskimi senzorji.
• PIR več področno zaznavanje gibanja in zvoka, avtomatsko poslana obvestila in video opozorila.


100% garancija na zadovoljstvo
Nagrajujemo zvestobo
Možnost vračila izdelkov
Plačilo s karticami in Pay Pal sistemom

Ne spreglejte

Pametna fitnes zapestnica

18,95 €

Avtomobilski telefonski nosilec

9,95 €
-25,59%

Električni skiro Xplorer Green City 6,5"

349,00 €
469,00 €

LED Zunanja P&S / Napajalnik / max. 75 W / Srebrna / IP44

50,00 €