SLO ENG
Trgovina Oven Dom in dekor Pametni dom Pametni brezžični senzor za vrata in okna

Pametni brezžični senzor za vrata in okna

Pametni brezžični senzor za vrata in okna je izdelek iz nabora pametnih senzorjev Edimax. Vgrajeno ima magnetno stikalo idealne ploske oblike za uporabo pri ozkih podbojih vrat in oken.

Cena: 29,90 €

Dostava: 4,00 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Kako deluje pametni brezžični senzor za vrata in okna?

Deluje na radijski frekvenci 2.4GHz z brezžično povezavo in se poveže v vaše obstoječe domače Wi-Fi omrežje. 

Senzor poskrbi, da so vaša vrata in okna zaprta, tako da hišni ljubljenčki ne morejo zbežati in da so vaše dragocenosti varne, saj lahko senzorje uporabite tudi na vratih in predalih omar.

Deluje s celovitim sistemom pametnega paketa. S pomočjo nadzornega sistema boste z video opozorilom obveščeni, ko vaši ljubljeni pridejo domov ali pa dom zapustijo. Ne boste imeli nobenih skrbi, ali ste pustili zadnja vrata le priprta ali stransko okno ponoči odprto, saj boste ob odprtju oken ali vrat prejeli takojšnje opozorilo.

Pametni senzorji Edimax uporabljajo baterije tipa AAA, ki se lahko enostavno. Zasnova senzorja z nizko porabo energije omogoča dolgo življenjsko dobo baterij ob vsakdanji rabi. Če postajajo napetosti baterij premajhne, vas bo o tem pravočasno obvestil programček za pametni telefon EdiLife in lahko boste pravočasno poskrbeli za zamenjavo baterij.

Lastnosti pametnega senzorja: