SLO ENG
Trgovina Oven Dom in dekor Pametni dom Pametna žarnica Sengled Pulse Solo

Pametna žarnica Sengled Pulse Solo

Prva kombinacija na svetu, ki združuje LED luč in večkanalni stereo zvočnik v eni žarnici. Vsebuje JBL-ov sistem 3-vatnih zvočnikov, ki so integrirani v žarnico in napredno tehnologijo LED osvetlitve. Žarnico preprosto privijte v žarnično grlo in upravljajte z razsvetljavo in zvokom. To vam omogočajo skoraj vse pametne Bluetooth naprave, vključno z iPhone-i in iPad-i.

Cena: 59,90 €

Dostava: 4,50 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Sengled Element je žarnica, ki združuje led luč in večkanalni stereo zvočnik v enem. Gre za prvo takšno kombinacijo na svetu.

Led pametna žarnica Sengled Element vsebuje JBL-ov sistem 3-vatnih zvočnikov. Odlični JBL stereo zvočniki so integrirani v žarnico in napredno tehnologijo led osvetlitve. Žarnico preprosto privijte v žarnično grlo in upravljajte z razsvetljavo in zvokom. To vam omogočajo skoraj vse pametne Bluetooth naprave, vključno z iPhone-i in iPad-i.

Pametna žarnica je kombinacija energetske učinkovitosti, možnosti zatemnitve ter sistema JBL zvočnikov. Upravlja se lahko preko Bluetooth-a, s pomočjo skoraj vseh naprav (Android, iPhone, iPad). Zvočnik vam omogoča popolnoma čist zvok v kombinaciji z zatemnitvijo ali osvelitvijo prostora. Še ena izmed pozitivnih stvari je ta, da ne potrebujete dodatnih žic, napajalnih kablov ali daljinskega upravljalnika. V svetila, ki jih že imate doma, lahko enostavno namestite pametne žarnice, hkrati pa služijo kot vir energije za njeno delovanje. Zdaj vam bo najljubša glasba še bližje!

PRENESI MOBILNO APLIKACIJO

S pomočjo mobilne aplikacije z enostavnim premikanjem prsta si lahko prilagodite stopnjo osvetlitve ali spremenite glasnost, ki bo ustrezala vašemu razpoloženju.
Ne glede na to, ali si želite ustvariti živahno atmosfero ali se umirjeno potopiti v branje vaše najljubše knjige, vedno imate moč nadzorovati svoj svet!

Prednosti Sengled Element žarnice:

• Otroško lahka namestitev brez napajalnih kablov, daljinskega upravljalnika … Preprosto uporabite svojo pametno napravo za predvajanje vaše najljubše glasbe.
• Uživajte v povsem novi kombinaciji svetlobe in zvoka. Led žarnica vam omogoča varčevanje z energijo, hkrati pa omogoča bogato kakovost zvoka, zahvaljujoč integriranemu JBL-ovemu stereo zvočniku.

Glavne karakteristike