SLO ENG
Trgovina Oven Dom in dekor Pametni dom Pametna žarnica Sengled Element Kit

Pametna žarnica Sengled Element Kit

Sengled Element starter kit je odlična rešitev za prilagajanje barve svetlobe, ki bo za vas v določenem trenutku najbolj primerna. Paket vsebuje dve Element žarnici in Element Hub vmesnik.

Cena (kom.) 89,90 €

Dostava: 4,50 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Sengled Element Starter Kit je odlična rešitev za prilagajanje barve svetlobe, ki bo za vas v določenem trenutku najbolj primerna. Paket vsebuje dve Element žarnici in Element Hub vmesnik.

Z Element paketom je nadzor nad svetlostjo in različnimi vzdušji, ustvarjenimi z različnimi svetlobami, otročje lahko, prav tako pa tudi ustvarjanje različnih programiranih scenarijev ta vaš pametni dom.
Čeprav je pametna žarnica Sengled Element oblikovana minimalistično, je hkrati tudi moderna. Njen funkcionalen dizajn omogoča enostavno integracijo žarnice v standarden navoj za žarnice. Poleg modernega in funkcionalnega dizajna žarnico Element odlikuje tudi energijska varčnost. Element žarnica porabi 80 % manj energije kot žarnica z žarilno nitko in kljub temu, da uporablja le 9,8 W, je njena moč enakovredna 60 W.

S Sengled Element aplikacijo boste lahko s pomočjo pametnih naprav enostavno upravljali z barvo svetlobe in jo tudi zatemnili. Z aplikacijo boste lahko nadzirali, kdaj boste želeli, da bo žarnica svetila. Lahko boste prižigali ali ugašali luč na daljavo, saj vam aplikacija omogoča, da boste imeli luči neprestano pod nadzorom. S tem boste lahko doprinesli varovanju vaših prostorov pred potencialnimi tatovi.