SLO ENG
Trgovina Oven Dom in dekor Pametni dom Pametna visoko ločljiva spletna kamera

Pametna visoko ločljiva spletna kamera

Pametna visoko ločljiva, brezžična vrtljiva/nagibna spletna kamera je mnogostranska nadzorna naprava za dnevni in nočni nadzor vašega doma, poslovne zgradbe ali objekta.

Cena: 139,00 €

Dostava: 4,00 €

Izdelek uspešno dodan v košarico. ODPRI
Prišlo je do napake.


DELI

Kako deluje pametna spletna kamera?

Tehnologija Edimax Plug-n-View omogoča oddaljen nadzor s pametnega telefona, tablice ali prenosnika. Pametna spletna kamera ima sistem za zaznavanje gibanja in režo za microSD/SDHC kartico. Z gibanjem sproženo snemanje zagotavlja zajem vseh neobičajnih aktivnosti, brezžični uporabniški vmesnik pa omogoča enostavno instalacijo in nadzor. 

Edimax Plug-n-View tehnologije vam poenostavijo nadzor nad vašim dvoriščem, garažo, trgovino ali katerim drugim poslovnim objektom, ne glede na to kam greste. S tehnologijo Plug-n-View lahko povežete svojo spletno kamero v nekaj enostavnih korakih in dostopate do nje s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom kjerkoli in kadarkoli. 

S senzorjem za svetlobo, senzorjem za podobe (oblike) in osmimi infrardečimi LED svetilnimi diodami je ta kamera dobro opremljena za potrebe notranje varnosti in nadzora – celo v pogojih slabe osvetlitve in ponoči. Z avtomatskim ICR (IR izločilnim filtrom), se infrardeča svetloba podnevi izloči (medtem, ko ponoči lahko preide), kar v vsakem trenutku zagotavlja izredno barvno kakovost video posnetka. 

Kamera je izdelana z lečo F2.0, ki pokriva osupljiv diagonalni vidni kot velikosti 78 stopinj. Z megapikselskim CMOS senzorjem lahko spletna kamera zajema video posnetke ločljivosti do 720p (1280 x 720) s 30 okvirji na sekundo.  

Vrtljivost in nadzor pametne spletne kamere

S sposobnostjo obračanja do ±355 stopinj in nagiba do ±120 stopinj vam pametna kamera zagotavlja večji vidni kot od povprečne spletne kamere. Obračanje in nagibanje kamere lahko krmilite oddaljeno preko spletnega brskalnika in programčka za pametne telefone. 

Vnaprej lahko določite več območij v obsegu nadzora gibanja in ko je v določenih območjih zaznano gibanje, bo spletna kamera nemudoma naredila dokazni posnetek dogodka  – in podatke shranila na microSD/SDHC kartico ali jih avtomatsko poslala na e-pošto. 
 
Vsako zaznano gibanje sproži avtomatsko obvestilo, in ob sproženju sistema zaznave dodatno pošlje video opozorilo na e-pošto ali microSD kartico. Če kamera izgubi povezavo s spletom avtomatska obvestila pošlje takoj, ko je povezava s spletom ponovno vzpostavljena, zato da so uporabniki obveščeni o vsaki nenavadni dejavnosti. 

Lastnosti: